De top 5 fatbikes

Fatbikes zijn fietsen met extra brede banden die ideaal zijn voor rijden op moeilijk begaanbare ondergronden zoals zand, sneeuw en modder. De populariteit van fatbikes is de laatste jaren enorm toegenomen en er zijn inmiddels veel verschillende modellen op de markt. In dit artikel vind je de top 5 fatbikes van dit moment.

Trek Farley 9.6

De Trek Farley 9.6 is een topklasse fatbike met een hoogwaardig aluminium frame en een volledige carbon vork. De fiets heeft een 1x12 aandrijving van SRAM, hydraulische schijfremmen en Bontrager Hodag 27.5 x 3.8 inch banden. Dit alles maakt het rijden op sneeuw, zand en andere moeilijk begaanbare ondergronden zeer gemakkelijk en comfortabel.

Specialized Fatboy Expert

De Specialized Fatboy Expert is een van de beste fatbikes op de markt. De fiets heeft een lichtgewicht aluminium frame, een carbon vork en hydraulische schijfremmen. De fatbike is voorzien van 26 x 4.6 inch Ground Control banden en een 1x11 aandrijving van SRAM. De Fatboy Expert biedt een zeer goede grip en stabiliteit op zand en sneeuw.

Salsa Mukluk Carbon

De Salsa Mukluk Carbon is een topklasse fatbike die gebouwd is voor avontuur. De fiets heeft een volledig carbon frame en vork, een 1x12 aandrijving van SRAM en hydraulische schijfremmen. De Mukluk Carbon is voorzien van 26 x 4.8 inch banden die voor extra grip zorgen op sneeuw en zand. Dit is een zeer betrouwbare fatbike voor ruwe en uitdagende omgevingen.

Rocky Mountain Blizzard

De Rocky Mountain Blizzard is een betrouwbare fatbike met een stijf aluminium frame en een carbon vork. De fiets heeft 26 x 4.8 inch banden en een 1x12 aandrijving van SRAM. Hydraulische schijfremmen zorgen voor uitstekende remprestaties, zelfs in de meest extreme omstandigheden. De Blizzard is een solide en veelzijdige fatbike voor rijden op verschillende soorten ondergronden.`


Surly Ice Cream Truck

De Surly Ice Cream Truck is een van de bekendste fatbikes op de markt. De fiets heeft een stalen frame en vork en is voorzien van 26 x 4.8 inch banden. De Ice Cream Truck heeft een 1x11 aandrijving van SRAM en hydraulische schijfremmen. Dit maakt het rijden op moeilijk begaanbare ondergronden zeer gemakkelijk en comfortabel.

Conclusie

Als je op zoek bent naar een fatbike, zijn er veel verschillende modellen om uit te kiezen. De bovenstaande vijf fatbikes zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit en bieden uitstekende prestaties op moeilijk begaan

Deel dit artikel op:

Share on Facebook Share on linkedIn Share on Twitter

Fiets Verkopen?

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands