Missie

Ikwilvanmijnfietsaf.nl is meer dan een database waar je snel je fiets verkoopt. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor meer informatie over je fiets en de laatste ontwikkelingen. Maar bovenal is ikwilvanmijnfietsaf.nl een onmisbare verkooppartner en een vriend die het beste en snelste verkooptraject aanbiedt. Als je je fiets ten verkoop aan wilt bieden


Visie

Als centraal en toegankelijk informatieplatform zijn wij de fietsverkoop-autoriteit in Nederland. We zijn de verbindende schakel tussen verkoper en koper, tussen dealer en consument. We nemen de verkoper met de meest complete service door het verkooptraject, en nemen tegelijkertijd taken op het gebied van informatievoorziening uit handen. Zo vervullen we een belangrijke functie. Om dat te kunnen blijven doen op een manier die aansluit bij de wensen van al onze klanten en stakeholders, hebben we onze kernwaarden gedefinieerd; we zijn uniek, bieden structuur, voelen ons betrokken en zijn prestatiegericht. Alles wat we ondernemen toetsten we aan deze waarden.

De oprichting van ikwilvanmijnfietsaf.nl

Christiaan Roetgering is vanaf zijn 17de jaar werkzaam in de fietsenbranche. Nadat meerdere personen bij Christiaan kwamen met de vraag ‘kun jij mij helpen met de verkoop van mijn fiets’ is hij gaan nadenken hoe hij dit probleem kon oplossen. Samen met Niels oude Luttikhuis zijn zij op het idee gekomen om dit probleem te tackelen door ikwilvanmijnfietsaf.nl te starten.

                                                                                                                

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands