zonder gedoe. verkocht.

meld gratis en vrijblijvend aan

Persoonlijke hulp bij de verkoop
We stellen met onze expertise zorgvuldig de advertentie samen
We maken gebruik van ons gerenommeerde dealer netwerk
Wij nemen de onderhandelingen uit handen
Helpen met de levering, overschrijving en betaling

Het verkopen van je fiets werkt als volgt.

Stap 1

Aanmelden van je fiets

Meld je fiets snel en eenvoudig aan door een paar vragen over je fiets te beantwoorden. Voeg ook recente foto’s van je fiets toe voor een beter resultaat.

Stap 2

Je ontvangt een bod

Binnen een paar dagen na je aanmelding ontvang je het hoogste bod van de aangesloten dealers. Dit bod is vrijblijvend.

Stap 3

Verkopen van je fiets

Ga je akkoord met het bod? Dan wordt je fiets opgehaald en betaald!

Een fiets kopen kan een leuke, maar soms ook overweldigende ervaring zijn. Er zijn veel verschillende soorten fietsen, van stadsfietsen tot racefietsen en mountainbikes. Ook zijn er veel verschillende merken en modellen om uit te kiezen. In dit artikel geven we je tips om de juiste fiets te kopen.


Doel van de fiets

Voordat je een fiets gaat kopen, is het belangrijk om te weten waar je de fiets voor gaat gebruiken. Ga je de fiets gebruiken voor woon-werkverkeer, recreatief fietsen, sporten of een combinatie van deze dingen? Het doel van de fiets bepaalt namelijk welk type fiets je nodig hebt. Zo is een stadsfiets geschikt voor dagelijks gebruik in de stad, terwijl een racefiets beter geschikt is voor sportief fietsen op de weg.


Maat van de fiets

De maat van de fiets is ook belangrijk bij het kopen van een fiets. Een fiets die niet goed past kan zorgen voor ongemak en pijn tijdens het fietsen. Zorg er daarom voor dat je de juiste maat fiets koopt. De maat van de fiets wordt bepaald aan de hand van de lengte van de berijder. Laat je hierover adviseren bij de fietsenwinkel.


Kwaliteit van de fiets

De kwaliteit van de fiets is ook belangrijk bij het kopen van een fiets. Een fiets van hogere kwaliteit gaat langer mee en biedt meer comfort tijdens het fietsen. Merken zoals Gazelle, Batavus en Sparta staan bekend om hun kwalitatieve fietsen. Overweeg ook of je een nieuwe of tweedehands fiets wilt kopen. Een tweedehands fiets kan goedkoper zijn, maar het kan zijn dat er meer onderhoud nodig is.


Accessoires

Accessoires kunnen je fietsrit aangenamer en veiliger maken. Denk aan een goede verlichting, een fietsslot en een comfortabel zadel. Ook een bagagedrager of een mandje kan handig zijn om spullen mee te nemen. Overweeg welke accessoires je nodig hebt en of deze al op de fiets zitten of nog aangeschaft moeten worden.


Budget

Bij het kopen van een fiets is het belangrijk om een budget in gedachten te hebben. Fietsen zijn er in verschillende prijsklassen, van enkele honderden tot duizenden euro's. Bedenk vooraf hoeveel je maximaal wilt uitgeven aan een fiets. Houd ook rekening met eventuele accessoires en onderhoudskosten.


Conclusie

Het kopen van een fiets kan een leuke ervaring zijn, maar het is belangrijk om goed te kijken naar wat voor jou de beste fiets is. Bedenk waar je de fiets voor gaat gebruiken, wat je budget is en of je nog accessoires nodig hebt. Laat je adviseren in de fietsenwinkel en zorg ervoor dat je de juiste maat fiets koopt. Met deze tips vind je hopelijk de perfecte fiets voor jou. Wil jij liever een elektrische fiets verkopen of een normale fiets verkopen? Neem dan snel een kijkje op onze website.


Fiets Verkopen?

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands