Koga is er voor de gepassioneerde fietser, stelt Koga zelf. En met die uitspraak schieten ze recht in de roos. Koga staat voor kwaliteit op het gebied van functionaliteit en design en dat zie je terug in het prijskaartje. Maar dan heb je ook wat. Deze oer-Hollandse fietsenbouwer weet al vanaf de oprichting in 1974 precies waar-ie mee bezig is. Oprichter en directeur Andries Gaastra kreeg het vak namelijk met de paplepel ingegoten. Zijn vader startte in 1905 óók met de verkoop van fietsen die inmiddels tot de bekendste van Nederland genoemd kunnen worden, Batavus. Gaastra richt zich met Koga in eerste instantie op de productie van een exclusieve lijn lichtgewicht fietsen. Wanneer Gaastra begint met de sponsoring van wielerteams neemt de aantrekkelijkheid en betrouwbaarheid van Koga alleen maar toe.


Het brede assortiment van Koga: van racefiets tot stadsfiets

Koga zit dus in het hogere segment fietsen en heeft een sterke link met de wielersport. Maar het assortiment aan Koga-fietsen laat zien dat het merk zich niet uitsluitend richt op de fanatieke fietser die drie keer per week een intensieve fietstraining volgt en zich in het weekend het snot voor de ogen fietst tijdens een toertocht. Van racefietsen tot stadsfietsen en van e-bikes tot trekking fietsen: tegenwoordig kan elke fietser die veel waarde hecht aan kwaliteit voor een fiets terecht bij Koga. Daarbij geldt nog steeds wel dat de fietser in kwestie een goedgevulde portemonnee bij zich heeft. En dat heeft niet iedere fietser. Zo bekeken doe je een ander dus een groot plezier wanneer jij besluit je Koga-fiets te verkopen. Want hij mag dan misschien niet meer hageltjesteen nieuw zijn, dat is de prijs ook niet. Al hoeft hij natuurlijk niet voor een habbekrats van de hand. Daarvoor is jouw Koga nog te mooi, te goed en je simpelweg te dierbaar.


Gun een ander ook een Koga

Wil jij je Koga-fiets verkopen of Koga-elektrische fiets verkopen, dan heb je een groot voordeel ten opzichte van andere merkfietsen: Koga-fietsen blijven namelijk jarenlang in goede conditie. Dat betekent dat er veel geïnteresseerden zijn in een tweedehands exemplaar. Het betekent ook dat als jij je Koga online te koop aanbiedt, je een enorme hausse aan reacties kan verwachten. Het bieden, onderhandelen en maken van bezichtigingsafspraken kan beginnen! Vind je dit het minst leuke onderdeel van de verkoop en stoom je het liefst in één keer door naar het moment waarop het geld op je rekening wordt bijgeschreven of in je hand wordt gedrukt? Check dan de werkwijze van Ikwilvanmijnfietsaf.nl. Die is snel én eenvoudig. Je wordt bovendien volledig ontzorgd, want het onderhandelen en het contact met de geïnteresseerde kopers regelen wij voor je.


Een goede waardering én een goede prijs voor je Koga

De verkoop van je Koga-stadsfiets, racefiets, e-bike of trekking bike via Ikwilvanmijnfietsaf.nl verloopt volledig transparant. Je vist bovendien in een grote vijver, want wij bieden je fiets aan bij maar liefst 800 fietsenwinkels in de regio. Zo werkt het:

1.    Je zet je Koga-bike op de foto. Denk eraan dat je foto’s neemt van meerdere kanten, zodat we een goed beeld krijgen van de staat van de fiets.

2.    Je vult de gegevens in van je fiets zoals merk, type en gebruiksstatus.

3.    Wij leggen jouw foto’s plus de gegevens voor aan 800 fietsenwinkels in de regio.

4.    Geïnteresseerde fietsverkopers bieden op jouw fiets waarna wij hieruit het hoogste bod selecteren.

5.    Binnen een week ontvang je een e-mail waarin we je op de hoogte brengen van het hoogste bod. Ook vragen we je of je dat bod wilt accepteren.

6.    Wij sluiten de deal voor je en maken een afspraak om je Koga-fiets bij je op te halen. Tot slot maken we het geld aan je over.

Wij nemen je dus alle administratieve rompslomp uit handen. Dat klinkt niet alleen snel en gemakkelijk. Dat is het ook. Meer weten? Op deze pagina hebben we het stappenproces uitgebreid beschreven. Is de koop gesloten, dan rest je nog maar één ding: lekker genieten van je nieuwe Koga-bike!

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands