Nederland is een fietsland. Geen wonder dus dat ons land een paar uiterst goede fietsmerken kent. Gazelle hoort zeker in dat rijtje thuis. Aan de wieg van dit oer-Hollandse fietsenmerk staan de heren Willem Kölling en Rudolf Arentsen. In eerste instantie – in 1892 – verkopen de twee vrienden Engelse fietsen onder de naam Arentsen & Kölling. Maar vijf jaar later besluiten ze om zelf fietsen te gaan produceren. En omdat Willem overeenkomsten ziet tussen hun fietsen en de sierlijke kracht en snelheid van een reebok, krijgt het bedrijf zo rond diezelfde tijd een nieuwe naam: Gazelle. Ondanks de positieve ontwikkelingen stapt Rudolf in 1902 uit het bedrijf en komt de broer van Willem aan boord. Daarna verandert Gazelle in een familiebedrijf. In de jaren die volgen bouwen Willem, Hendrik en Jo Kölling samen met Jan Breukink Gazelle verder uit tot het gerenommeerde merk van vandaag.


Met een Gazelle zit je altijd goed

Tegenwoordig fietsen zo’n 275.000 Gazelles per jaar de fabriek in Dieren uit. Dat Gazelle zo’n succesnummer is, is niet voor niets. Een Gazelle fietst namelijk altijd goed. Dat komt onder meer omdat elke nieuwe Gazelle ontworpen wordt vanuit het idee dat-ie zo licht, kwalitatief en comfortabel mogelijk moet zijn. En daar houden wij Nederlanders van. We zitten nou eenmaal bijna dagelijks op de fiets. En heb je vragen of is er onderhoud nodig? Gazelle heeft meer dan 700 winkels verspreid over heel Nederland, zodat er altijd Gazelle-expertise bij jou in de buurt te vinden is. Gemak dient de mens en dat begrijpen ze bij Gazelle heel goed.


Tijd voor een nieuwe fiets?

Eenmaal een Gazelle, altijd een Gazelle. Maar dat wil niet zeggen dat jij je fiets tot op de laatste schroefdraad wil verslijten. Je hebt jouw Gazelle immers al een tijdje en dat nieuwe model staat je vanuit de etalage behoorlijk verleidelijk aan te kijken. Of heb jij je oog laten vallen op een elektrisch exemplaar? We geven je geen ongelijk! Wil jij je Gazelle-fiets verkopen of Gazelle-elektrische fiets verkopen, dan staan er genoeg mensen in de rij die ‘m van je willen overnemen. Want met een Gazelle weet je wat je koopt. Het enige wat jou dus te doen staat, is je fiets oppoetsen, hem van al z’n fotogenieke kanten op de foto zetten en te koop aanbieden.

Ben jij niet zo’n onderhandelaar? Of zie je het niet zitten dat de ene na de andere geïnteresseerde na werktijd voor je deur staat voor een testritje? Dan is Ikwilvanmijnfietsaf.nl echt wat voor jou. Want behalve het maken van de foto’s en het uploaden van enkele gegevens van je Gazelle hoef je niks te doen. Geen gedoe, wél een goede deal sluiten. Hoe klinkt dat?


Een goede waardering én een goede prijs voor je Gazelle

De verkoop van je Gazelle is een appeltje-eitje als je gebruik maakt van Ikwilvanmijnfietsaf.nl. Je vergroot bovendien je kans op een goede prijs, want wij bieden jouw fiets aan bij maar liefst 800 fietsenwinkels in de regio. Zo werkt het:

1.    Zet je Gazelle op de foto. Denk eraan dat je foto’s neemt van meerdere kanten, zodat we een goed beeld krijgen van de staat van de fiets.

2.    Vul de gegevens in van je fiets zoals merk, type en gebruiksstatus.

3.    Druk op ‘aanmelden’ en jouw werk is gedaan. Wij bieden vervolgens jouw Gazelle aan bij 800 fietsenwinkels in de regio.

4.    Niet lang daarna komen de eerste biedingen binnen van geïnteresseerde fietsverkopers. Wij selecteren hieruit het hoogste bod.

5.    Je ontvangt binnen 7 dagen bericht van ons waarin we je op de hoogte brengen van het hoogste bod. Ook vragen we je of je dat bod wilt accepteren.

6.    Wij sluiten de deal voor je en maken een afspraak om je Gazelle-fiets bij je op te halen. Is alles geregeld? Dan maken we het geldbedrag aan je over.

Inderdaad: wij nemen je al het administratieve gedoe en geregel dat komt kijken bij de verkoop van je fiets uit handen. Zo makkelijk kan het zijn. Meer weten? Op deze pagina hebben we het stappenproces uitgebreid beschreven.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands