Heb jij een Stromer in je schuur staan? Lucky you! De Stromer wordt namelijk ook wel de Tesla of de Porsche onder de e-bikes genoemd. Deze Zwitserse speed pedelecs zijn stuk voor stuk een magnifieke combinatie van vermogen, bereik, ontwerp en connectiviteit. E-bikes vol Zwitserse technologie die bijdragen aan nog meer kilometers rijplezier, fietscomfort en gemak. Voor de onderdelen technologie en design hebben de Stromer speed pedelecs dan ook meerdere internationale prijzen gewonnen.

 

Los van de technische hoogstandjes bieden ze je bij Stromer ook nog de ruimte voor het creëren van jouw ‘ideale fiets’. Hoe? Je selecteert een model en stelt daarna jouw speed pedelec geheel naar wens samen. Het gaat dan om de gebruikelijke kenmerken als kleur en framemaat, maar ook om type frame, zitpositie en wel/geen verende voorvork. Kijk, daar scoren ze punten mee bij de fietsliefhebber. Maar ach, dat weet jij al lang natuurlijk.

 

Daarom heeft de Stromer een achterwielmotor

De Stromer is een e-bike met een achterwielmotor. Naar eigen zeggen levert dat maar liefst zeven voordelen op en dat zijn niet de minste. Meer stuwkracht, meer dynamiek, minder slijtage, tot wel 20% meer bereik, nagenoeg onhoorbaar, eleganter omdat de motor onzichtbaar is weggewerkt in het frame, en dankzij al die voordelen ook meer rijplezier. Zo’n fiets willen we allemaal wel! En dat komt goed uit als jij jouw Stromer elektrische fiets wil verkopen. Want het houdt in dat je een sublieme fiets in de aanbieding hebt voor een veel aantrekkelijker prijs dan een nieuw exemplaar.


Als een speld in een hooiberg

Al die pluspunten van de Stromer zijn sterke verkoopargumenten. Tegelijkertijd kan het even wachten zijn op een koper die op zoek is naar precies jouw fiets. Je weet wel, die met een framemaat van 63 inch, een comfort frame, geen verende voorvork, maar wel een verend zadel en een recht stuur. Lijkt het je niks om hele zaterdagen te speuren naar die ene speld in de hooiberg? Dat snappen wij als geen ander. Precies daarom leggen wij jouw Stromer met één druk op de knop voor aan 800 fietsenwinkels in de regio. Dat gaat lekker snel en is reuze efficiënt. En zo hou jij zeeën van tijd over voor het doorspitten van online catalogi voor een nieuwe e-bike.


Snelle verkoop van je Stromer tegen een goede prijs

De verkoop van je Stromer ST1, ST2, ST3, ST5 of ST7 via Ikwilvanmijnfietsaf.nl verloopt makkelijk, snel en transparant: een duidelijk proces, geen kleine lettertjes en dus geen gedoe. Je vist bovendien in een grote vijver van potentiële kopers en daarmee vergroot je niet alleen de kans op een snelle verkoop, maar ook op een goede prijs. Fietsenmakers weten immers precies wat de waarde is van een Stromer. Zo werkt het:

1.    Je zet je Stromer speed pedelec op de foto. Denk eraan dat je foto’s neemt van meerdere kanten, zodat we op basis van de foto’s een goed beeld krijgen van de staat van je fiets.

2.    Je vult de belangrijkste gegevens in van je speed pedelec zoals type en gebruiksstatus.

3.    Wij leggen jouw foto’s en de bijbehorende gegevens voor aan 800 regionale fietsenwinkels.

4.    Geïnteresseerde fietsverkopers bieden onafhankelijk van elkaar op jouw Stromer e-bike.

5.    Binnen een week ontvang je een e-mail waarin we je op de hoogte brengen van het hoogste bod. Ook vragen wij je of je dat bod wilt accepteren.

6.    Word je blij van de bieding? Dan sluiten wij de deal voor je en maken een afspraak om de Stromer bij je op te halen. Tot slot maken we het geld aan je over.

Wij nemen je dus alle administratieve rompslomp uit handen. Dat klinkt niet alleen snel en gemakkelijk. Dat is het ook. Ondertussen heb jij het hele weekend je handen vrij voor het plannen van die gave fietsvakantie of het maken van een proefrit.

Meer weten over onze werkwijze? Op deze pagina hebben we het stappenproces uitgebreid voor je beschreven.

select your vehicle.

Nederlands Nederlands Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands Deutsch Deutsch Vlaams Vlaams
Nederlands Nederlands
Nederlands Nederlands